Nieuws

Devenz vof voortaan PXL Online bv

26 december 2015

Per 1 januari 2015 zijn alle activiteiten van Devenz ondergebracht in PXL Online. Na enkele jaren van samenwerking met PXL hebben Janwillem en ik ervoor gekozen alle activeiten in een nieuwe werkmaatschappij onder te brengen (sinds 1 januari 2014). Per 2015 worden alle contracten en diensten ook vanuit deze organisatie geleverd.

Nieuwe website zorgverlener Norschoten Barneveld

20 oktober 2012

De vernieuwde website van zorgcentrum Norschoten Barneveld is in de lucht. Gebruiksgemak voor de bezoeker en de beheerder van de website stond centraal.

Nieuwe website PCT-MG online

31 oktober 2011

In samenwerking met onze partner Studio Pothoff hebben we de nieuwe website van het Platform Creatieve Technologie(Midden-Gelderland) ontwikkeld. Studio Pothoff was in deze samenwerking voor het webdesign en het project management wij verzorgen de technische realisatie van dit project.

Website Remco Hakkert nu online

05 juli 2011

Inmiddels zijn er twee maanden voorbij sinds de website van gespelzanger Remco Hakkert online is gegaan. Tijd om deze interessante en uitdagende opdracht toe te voegen aan onze cases.

Google’s antwoord op Facebook

29 juni 2011

Een speciaal nieuwsitem vandaag aangaande Google. Deze zoekmachine is, ook in Nederland, veruit het meest gebruikt voor online zoekopdrachten. Google heeft in de loop der jaren talloze extra functies en toepassingen ontwikkelt en op de markt gebracht. Eén nieuwe, grote en compleet nieuwe functionaliteit staat op het punt gelanceerd te worden. Het begin hiervan is reeds te zien op de pagina van Google, namelijk een zwarte balk bovenin, ook wel “Sandbar” genoemd. Laten we de functionaliteit nader verklaren genaamd: Google +. 

 

 

 

Goede doelen website Broekhuis Groep online

10 juni 2011

De Broekhuis Groep staat bekend als een grote speler in de automotive markt. Met ruim 40 autobedrijven heeft het bedrijf een behoorlijk marktaandeel in deze branche. Naast alle activiteiten in de autobranche zet de Broekhuis Groep zich tevens in voor goede doelen.  Devenz ontwikkelde in samenwerking met partner Hetworks de nieuwe website voor één van deze goede doelen.

Interovo Egg Group en Devenz sluiten overeenkomst

03 juni 2011

In opdracht van de Interovo Egg Group zal Devenz de huidige websites optimaliseren op het gebied van webdesign en zullen de verschillende websites voorzien worden van het content management system van Devenz.

AdWords eens proberen?

27 mei 2011

Heeft u al eens gebruik gemaakt van AdWords? Zoals u weet optimaliseert Devenz voornamelijk op de organische (gratis) resultaten in Google. AdWords is de betaalde versie van SEM (Search Engine Marketing), de advertenties die hier weergegeven worden worden betaald per click.

Roseboom Transport BV verkiest Devenz

03 mei 2011

Transportbedrijf Bert Roseboom is onlangs verhuisd naar Veenendaal en is binnenkort ook online te vinden! Voor het ontwikkelen van een website heeft Transportbedrijf Bert Roseboom gekozen voor de totaaloplossing van Devenz. Transportbedrijf Bert Roseboom is gespecialiseerd in transport. Het bedrijf bestaat echter uit een drietal bedrijfsonderdelen, namelijk: transport, truck en trailer reparatie en truckwash.

St. Louis Pensionaat Amersfoort in de lucht

02 mei 2011

Devenz is verheugd dat de nieuwe website van St. Louis Amersfoort online is gegaan. Met de een beveiligd ledensysteem is het mogelijk voor oud leerlingen van het pensionaat om informatie uit te wisselen, foto's te bekijken en klassen te doorzoeken. Lees in navolgend stuk het complete nieuwsitem.

Frisse look voor Devenz internetprofessionals

29 april 2011

Al enige tijd is Devenz gevestigd op de Turbinestraat 16 in Veenendaal. Daar hing al geruime tijd een naambord op het pand. Vanaf vandaag prijkt echter ons nieuwe naambord op de gevel. Met een frisse en moderne look kan Devenz er weer tegenaan!

Sensative website nu online

27 april 2011

De nieuwe website van Sensative is vanaf vandaag online! Devenz heeft de website van Sensative gelanceerd en daarmee is de compleet nieuwe look van Sensative een feit.

Devianen bedanken stagiair

15 april 2011

De afgelopen maanden is David een vaste waarde binnen Devenz geweest. Talloze projecten, blikjes energie drank en hard werken verder is het tijd om afscheid te nemen van onze stagiair.

Splinternieuwe website Remco Hakkert

14 april 2011

Voor Remco Hakkert, één van de bekendste gospelartiesten van Nederland, wordt door Devenz een unieke website gebouwd. Het bijzondere aan deze website is, naast de eigentijdse en moderne vormgeving, een naadloze integratie van een complete webshop.

Ontdek het NOC van Devenz

13 april 2011

Bezoekers van de website devenz.nl zien rechtsboven in de website de tekst NOC staan. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? En wat hebben onze bezoekers hieraan? Deze en andere vragen beantwoorden we graag middels dit bericht.

Scoort uw website? Doe de gratis webcheck!

11 april 2011

Vanaf vandaag is het mogelijk kosteloos uw website te laten checken door de professionals van Devenz. De webcheck beoordeeld of uw website voldoet aan de webrichtlijnen met betrekking tot webdesign, opbouw en beheer van uw website. De  webrichtlijnen zijn gebaseerd op de  internationale standaarden van het World Wide Web Consortium (W3C).

Passievolle website knoop-punt.nl gelanceerd

30 maart 2011

Vanaf vandaag is de nieuwe website van Knooppunt online. Met de een compleet nieuwe uitstraling is Knooppunt klaar voor de toekomst. Naast het efficiënt zoeken van vacatures is het ook mogelijk direct online te solliciteren, al dan niet met een LinkedIn profiel.

SealNed gaat voor efficient webonderhoud

30 maart 2011

SealNed B.V. is overgegaan op het Content Manement Systeem van Devenz. SealNed is gespecialiseerd in zowel dubbelwandige als enkelwandige kunststof containers. Deze containers zijn in het bijzonder geschikt voor toepassing in de voedselindustrie.

Nieuwe website voor Sensative

29 maart 2011

Sensative kiest voor de derde keer in vier jaar tijd voor een redesign & CMS van Devenz. Sensative organiseert evenementen in de regio Veenendaal en Lunteren voor tieners, in verband met een wijziging in de strategie én een nieuw product van Devenz werd het opnieuw tijd om een kritisch naar de website te kijken.

Realisatie webapp voor bijtelling-berekenen.nl

28 maart 2011

Voor opdrachtgever bijtelling-berekenen.nl zal Devenz in medio mei een volledig geautomatiseerde webapplicatie ontwikkelen.

Social media inzetten als marketingtool

23 maart 2011

Veel organisaties willen tegenwoordig graag gebruik maken van social media. Maar hoe moet dit? Waar moet een organisatie beginnen? Devenz helpt u graag om dit op de juiste manier in te zetten. Hier volgen alvast een aantal tips.

Modelwereld opent nieuwe portal

23 maart 2011

ModelWereld is bemiddelaar tussen modellen vraag en aanbod. Het is een platform waar enerzijds modellen zich kunnen aanmelden en profileren en anderzijds fotografen en opdrachtgevers zich kunnen presenteren en geschikte modellen kunnen zoeken en vinden. Devenz heeft de ontwikkeling en realisatie van deze website op zich genomen.

Devenz lanceert direct mailing module

17 maart 2011

Onze kennis op het gebied van moderne internettechnieken en onze ervaring met grote mailings zorgen ervoor dat Devenz vanaf heden ook direct mailings verzorgd voor klanten. In het kader van onze totaal oplossing is dit een mooie extra service.

Webdesign Veenendaal en Ede

28 februari 2011

Devenz uit Veenendaal realiseerde de afgelopen tijd een aantal websites en webshops voor klanten uit Veenendaal. In een kort overzicht blikken we terug op een aantal tevreden klanten.

SealNed kiest voor CMS Devenz

24 februari 2011

SealNed BV is gespecialiseerd in plastic bulkcontainers. De huidige website van SealNed is overgenomen door Devenz  waarna het CMS van Devenz is geïmplementeerd.

Alliance World Fellowship project

22 februari 2011

De internationale organisatie Alliance World Fellowship (AWF) heeft Devenz gevraagd te participeren bij de ontwikkeling van een nieuwe website.

U wilt een webshop beginnen?

21 februari 2011

Het aantal webshop dat Nederland telt stijgt nog jaarlijks. Het aantal Nederlandse webwinkels is het afgelopen jaar met ongeveer 40% gestegen. Indien u van plan bent een eigen webshop te beginnen is het belangrijk de onderstaande punten in acht te nemen.

Capelleveen Mode nu ook online te vinden

08 februari 2011

Capelleveen Mode, dé winkel voor de verkoop van dameskleding en gespecialiseerd in het stomen van kleding is inmiddels al wat jaren gevestigd op Zandstraat 100 te Veenendaal. Het modehuis in Veenendaal vond het tijd om ook op het internet gevonden te worden. 

Pensionaat Sint Louis Amersfoort kiest voor Devenz

07 februari 2011

Pensionaat Sint Louis Amersfoort, is een Rooms Katholieke jongenspensionaat dat vanaf 1917 tot en met het schooljaar 1975 heeft bestaan, geleid door de broeders van Maastricht.

Verbeterde veiligheid via versleutelde verbinding

05 februari 2011

Hoewel onze vernieuwde website nog niet helemaal klaar is hebben we vanaf nu een SSL Certificaat. Een SSL verbinding is te herkennen aan het HTTPS:// voor het adres van de website en zorgt voor een encryptie op de data die verstuurd wordt tussen de website en de bezoeker.

Devenz verwelkomt BRB Staalbouw

04 februari 2011

BRB Staalbouw B.V. gevestigd op Haarweg 62 te Leersum is een staalbouwer op het hoogste niveau. BRB Staalbouw richt zich voornamelijk op staalconstructies, montage, hekwerken en trappen. Door de hoge kwaliteit van het werk en tevreden klanten groeit de organisatie gestaag.

Lancering nieuwe website

08 december 2010

Na een drukke periode is het eindelijk tijd voor de lancering van onze vernieuwde website, op 1 januari 2011 zullen wij de nieuwe website letterlijk 'lanceren'.

Devenz participeert aan Overbergse spelen

10 mei 2010

Wat is er leuker dan samen met collega's, vrienden en aanhang deel te nemen aan de Olympische spelen te Overberg, ook wel het Zeskamp van Overberg genoemd.

Zo werden wij Wereldkampioen online

06 april 2010

De beelden van het Nederlandse volk dat uitbundig feest vierde, gingen de hele wereld over. Honderdduizenden Oranjefans kwamen op 15 juli 2010 bijeen in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam om het Nederlands elftal, dat vier dagen eerder het WK in Zuid-Afrika had gewonnen, te huldigen.

Nieuwe CMS upgrade

24 februari 2010

Sjablonen laden, meta tags toevoegen, werkelijke style in het CMS en nog veel meer noviteiten worden binnenkort beschikbaar. Na een aantal maanden ontwikkelen wordt het tijd voor een grote upgrade van het CMS. Meer functionaliteiten in het volledige bericht.

Maak uw webwinkel klaar voor de kerst

15 december 2009

Met nog negen dagen te gaan voor de kerst geven wij u hierbij gratis een aantal tips om uw webshop te optimaliseren voor de shoppers.

Met een aantal gratis tools van Google haalt u er het maximale uit.

Consumentenbond wil einde aan iDeal meerprijs bij webshops

24 november 2009

Het is de Consumentenbond een doorn in het oog dat veel webwinkels extra kosten in rekening brengen als consumenten bij een webwinkel met iDeal willen betalen.

Nieuw koelsysteem ontzettend effectief

15 september 2009

Amerikaanse onderzoekers hebben, met hulp van een paar grote leveranciers, een efficiënte manier van koeling gevonden die op papier eenvoudig is, en toch nog niet wordt toegepast. Sleutel is een intieme koppeling tussen ict-systemen en facilitaire apparatuur.

Veens Oratorium kiest voor Devenz

03 juni 2009

VEENENDAAL - Stichting Christenlijke Oratorium Vereniging Veenendaal kortweg COV kiest Devenz voor de realisatie van een nieuwe site.

Nieuwe website voor Plantinga Fotografie

03 mei 2009

EDERVEEN - Nieuwe website inclusief back-end foto bestelsysteem voor Plantinga Fotografie.

Nieuw kantoor in gebruik

11 maart 2009

VEENENDAAL - Na 1,5 jaar druk ontwikkelen van ons eigen platform wordt het tijd voor een echt kantoor. Dit hebben we gevonden op de Turbinestraat 16.

Realisatie webshop voor Bert Stemerdink

02 maart 2009

VEENENDAAL - Voor autobedrijf Bert Stemerdink zullen we een webshop ontwikkelen voor de merchandising van onder andere Mercedes-Benz, Chrysler, Dodge, Jeep en Alfa Romeo.

Server migraties succesvol verlopen

02 maart 2009

AMSTERDAM - Met de plaatsing van nieuwe systemen in het datacenter werd het ook tijd om de software up te graden.

iDeal transacties stijgt explosief met 87 procent

02 maart 2009

UTRECHT - Sinds de introductie is iDEAL uitgegroeid tot het meest gebruikte online betaalmiddel. Na Nederland moet ook Europa er aan gaan geloven.

Devenz en Dell voortaan partners

11 november 2008

VEENENDAAL - Vanaf vandaag maakt Devenz deel uit van het partner programma van Dell.

Nieuwste Case

Foto Broekhuis Lease

Contact

Devenz
Fokkerstraat 22c
3905 KV Veenendaal
T: +31 (0) 318 301 006

Algemeen info @ devenz.nl
Sales sales @ devenz.nl
Support support @ devenz.nl
Misbruik abuse @ devenz.nl