Interovo Egg Group en Devenz sluiten overeenkomst

03 juni 2011

In opdracht van de Interovo Egg Group zal Devenz de huidige websites optimaliseren op het gebied van webdesign en zullen de verschillende websites voorzien worden van het content management system van Devenz.

Interovo Egg Group is de overkoepelende organisatie van een keten internationale ondernemingen die gespecialiseerd zijn in eieren en ei producten. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit zijn de uitgangspunten van de werkwijze van Interovo Egg Group. Wat maakt dat de organisaties inmiddels marktleider zijn in Europa op het gebied van eieren en eiproducten.

Voor Interovo betekent de samenwerking met Devenz een constructieve oplossing voor het webgebied. Naast de Interovo website zal Devenz namelijk ook de websites van dochterondernemingen onderhanden nemen, beheren en voorzien van het gebruiksvriendelijk content management systeem van Devenz.

Door middel van het content management system is het mogelijk om eenvoudig de websites te beheren, actualiseren en onderhouden. Een ander groot voordeel is één centraal aanspreekpunt wat betreft de websites. Bij onduidelijkheden of problemen kan Devenz dit adequaat oplossen.

Momenteel wordt er gewerkt aan de realisatie van de nieuwe website van  www.interovo.com.

 

 

 

 

 

 

Impressie wagenpark Interovo Egg Group
Impressie wagenpark Interovo Egg Group 

 

 

 

 

Nieuwste Case

Foto Broekhuis Lease

Contact

Devenz
Fokkerstraat 22c
3905 KV Veenendaal
T: +31 (0) 318 301 006

Algemeen info @ devenz.nl
Sales sales @ devenz.nl
Support support @ devenz.nl
Misbruik abuse @ devenz.nl