Goede doelen website Broekhuis Groep online

10 juni 2011

De Broekhuis Groep staat bekend als een grote speler in de automotive markt. Met ruim 40 autobedrijven heeft het bedrijf een behoorlijk marktaandeel in deze branche. Naast alle activiteiten in de autobranche zet de Broekhuis Groep zich tevens in voor goede doelen.  Devenz ontwikkelde in samenwerking met partner Hetworks de nieuwe website voor één van deze goede doelen.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hecht de Broekhuis Groep waarde aan het principe: People, Planet en Profit.
Met de website broekhuishelpt.nl geeft de Broekhuis Groep haar hulp in ontwikkelingslanden een gezicht. De Broekhuis Groep draagt financieel bij aan de toekomst om: “Kansarme jongeren op te leiden tot (auto)monteur en ze te helpen aan een zelfstandige toekomst!”  Dit doet de Broekhuis Groep in samenwerking met stichting Red een Kind, een internationale organisatie welke zich richt op de ondersteuning en ontwikkeling van kinderen en jongeren in Afrika en Azië.

De website geeft inzage in het project en laat concreet de hulp zien die aldaar geboden wordt.  Op de website zijn door Devenz verschillende functionaliteiten gebouwd. Zo is het mogelijk geld te doneren voor het goede doel, kunnen bezoekers een kind sponsoren en kunnen foto’s en video’s bekeken worden. De website laat ook zien in welke projecten het geld wordt geïnvesteerd.
Kortom een gebruiksvriendelijke website met een duidelijk doel!

Nieuwste Case

Foto Broekhuis Lease

Contact

Devenz
Fokkerstraat 22c
3905 KV Veenendaal
T: +31 (0) 318 301 006

Algemeen info @ devenz.nl
Sales sales @ devenz.nl
Support support @ devenz.nl
Misbruik abuse @ devenz.nl