Nieuwe website PCT-MG online

31 oktober 2011

In samenwerking met onze partner Studio Pothoff hebben we de nieuwe website van het Platform Creatieve Technologie(Midden-Gelderland) ontwikkeld. Studio Pothoff was in deze samenwerking voor het webdesign en het project management wij verzorgen de technische realisatie van dit project.

PCT-MG richt zich op de innovatie bij MKBers per regio. De PCT-MG staat dan ook voor Platform Creatieve Technologie Midden-Gelderland. De PCT brengen ondernemers met elkaar in contact en helpen ze met het vinden de juiste kennis. Het gaat daarbij voornamelijk om technologie en producten die in het dagelijkse leven worden toegepast en commercieel haalbaar zijn.

 

In samenwerking met Pothoff ontwikkelden we een toegankelijke website waarbij de relaties centraal staan. Het gaan immers om het verbinden van bedrijven op basis van innovatie.

 

De website is tevens voorzien van een Twitterfeed waarmee innovatiemakelaar Jan van de Weerd iedereen op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen. Er is ook een flash applicatie ontwikkeld waarmee duidelijk is in welke regio de PCT-MG werkzaam is, daarnaast kunnen bezoekers gemakkelijk naar andere regio's klikken wanneer de huisvesting buiten deze regio is.

 

Binnenkort wordt deze website geplaatst in onze cases pagina, voor nu kunt u de website al live bekijken op www.pctmg.nl.

Nieuwste Case

Foto Broekhuis Lease

Contact

Devenz
Fokkerstraat 22c
3905 KV Veenendaal
T: +31 (0) 318 301 006

Algemeen info @ devenz.nl
Sales sales @ devenz.nl
Support support @ devenz.nl
Misbruik abuse @ devenz.nl