Webdesign Veenendaal en Ede

28 februari 2011

Devenz uit Veenendaal realiseerde de afgelopen tijd een aantal websites en webshops voor klanten uit Veenendaal. In een kort overzicht blikken we terug op een aantal tevreden klanten.

 

Webdesign Toyota Gebr. van Gent

Voor de Veenendaalse toyotadealer Van Gent ontwikkelde Devenz een website gekoppeld aan een Toyota occassion database. Via deze website werden het filiaal uit Ede en Veenendaal gekoppeld. Door middel van een aantal formulieren kan de klant gemakkelijk werkplaatsafspraken, co² checks en waardebepalingen maken.

Meer over deze opdracht

Webshop Bert Stemerdink

Voor Bert Stemerdink realiseerde Devenz een webshop voor maar liefst acht verschillende automerken onder één dak. Via de webshop kunnen klanten aanvullende assoccoires aanschaffen om hun rijplezier en merkervaring te vergroten.

Meer over deze opdracht

Content Management Systeem Konings Optiek

Konings Optiek is al 30 jaar actief in Veenendaal. Inmiddels een bekende naam in Veenendaal en de regio. De website maakt gebruik van het Content Management Systeem van Devenz zodat de website eenvoudig beheert kan worden.

 Meer over deze opdracht

Webapplicaties Sensative Veenendaal

Sensative is al enige tijd dé organisator van feesten in Veenendaal en omgeving. Speciaal voor Sensative heeft Devenz inmiddels al diverse webapplicaties op maat gerealiseerd. Passende toepassingen voor de perfecte website.

Meer over deze opdracht

Overige Veense opdrachtgevers

» Capelleveen Mode

» SensativeXL

» SpeakingOF

» AquaFinesse


» Christelijke Oratorium Vereniging

» Tandartsenpraktijk Petenbos

» Innovatiemakelaar Jan van de Weerd

» Bokhorst & Van Elst Advocaten
 

Nieuwste Case

Foto Broekhuis Lease

Contact

Devenz
Fokkerstraat 22c
3905 KV Veenendaal
T: +31 (0) 318 301 006

Algemeen info @ devenz.nl
Sales sales @ devenz.nl
Support support @ devenz.nl
Misbruik abuse @ devenz.nl