Op maat gemaakte oplossingen

Op maat gemaakte applicaties zijn complexe processen. Het is erg belangrijk om de wensen goed te bespreken voor een goed ontwikkelde applicatie. Bij Devenz bent u op het goede adres. Op de cases pagina kunt u een aantal voorbeelden zien, welke op maat zijn ontwikkeld.

Maatwerk

Door een uitgebreid modulair CMS (Content Management System), zijn uitbreidingen op het systeem perfect te realiseren. Hierbij kunt u denken aan community systemen, maar natuurlijk ook kleinere applicaties, zoals op maat gemaakte formulieren.

Community

Tegenwoordig zijn er tal van communities. Simpele communities waar een forum centraal staat, maar natuurlijk ook de grote zoals Facebook, Hyves en Twitter. Devenz heeft ervaring met communities. Op onze cases pagina kunt u een aantal voorbeelden bekijken.

Intranet

Veel bedrijven gebruiken steeds vaker een intranet. Door grote logge systemen wil dit niet altijd een succes worden en raken informatiestromen in een slib. Hierdoor is het doel om informatie te delen juist averechts gaan werken. Bij Devenz krijgt u een systeem exact naar wens. Hiermee kunt u het intranet up-to-date houden en bevordert het de manier van informatie delen.