Zelfstandig uw website beheren?

Uw website regelmatig van nieuwe inhoud voorzien is niet alleen interessant voor de bezoeker ook zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo stellen een actuele website meer op prijs dan een statische.

 

Het Devenz CMS is standaard heel compleet, vanuit het CMS kunt u volledig zelfstandig uw website beheren. Het CMS van Devenz is webbased. Dit houdt in dat u niet gebonden bent aan één computer om uw website te updaten. Dit kan dus vanaf elk medium met internetverbinding.
U kunt alle content zoekmachineoptimaliseren zodat u maximaal gevonden kunt worden.

 

 De belangrijkste functies:

 

Uitbreidbaar

In drie keer klikken een extra pagina

Vindbaar

Optimaliseer uw website volledig voor bezoekers

Sjablonen

Elk type pagina een eigen jasje

Correcte xHTML

Makkelijk indexeerbaar voor Google

SEO: Titels

Stel titels in op pagina niveau

SEO: Aangepaste URL

Verander de link naar uw pagina's

SEO: Meta info

Pas op pagina niveau uw meta info aan

Instelbare titels

Voeg uw eigen titels toe

WYSIWYG

Realtime een realistische weergave van uw eindproduct

Publicatie periode

Stel in wanneer de pagina toegankelijk voor het publiek is

Volgorde menu's

Versleep uw menu gemakkelijk naar uw wens

Plakken vanuit Word

Extra snel pagina's plakken vanuit Microsoft Word

Social Media

Twitter, Facebook, LinkedIN en Hyves deel uw content

Tips & Trucs

De Devenz webmasters delen hun kennis in het helpcenter

Sitemap

Geef zoekmachines direct een overzicht van alle pagina's

RSS feed

Laat bezoekers uw nieuws automatisch inlezen via RSS
 

 

Uitbreidbaar

Het kan voorkomen dat u in de toekomst behoefte heeft aan meerdere pagina's. Via het Devenz CMS kunt u gemakkelijk extra pagina's toevoegen aan zowel uw primaire als ook secundaire menu. Onze ontwikkelaars kunnen het mogelijk maken dat u een onbeperkt aantal pagina's kunt toevoegen aan uw pagina's.

 

Correcte XHTML

XHTML staat voor eXtensible HyperText Markup Language, en is een striktere versie van HTML. Omdat XHTML well-formed geschreven moet worden zijn deze beter te interpreteren voor user-agents (browsers). Hierdoor is uw website sneller en wordt deze beter gerenderd (opgebouwd), daarnaast is het makkelijker voor zoekmachines om dit te indexeren.

 

Vindbaarheid

Door pagina's een aangepaste titel te geven en meta beschrijvingen en trefwoorden op pagina niveau in te stellen wordt uw website beter weergegeven wanneer bezoekers naar deze trefwoorden zoeken.

 

Sjablonen

Een van de pronkstukjes in het CMS is het sjabloon beheer. Een sjabloon is een bepaalde template van uw website. Zo kunt u de vormgeving van een bewuste pagina optimaliseren voor de inhoud die u hierop wilt gaan plaatsen. Door verschillende sjablonen te gebruiken geeft u de bezoeker een dynamische impressie waardoor de inhoud het beste tot recht komt.

 

SEO: titels

Een belangrijke factor van uw positionering in de zoekresultaten zijn de pagina titels. Waar vroeger nog één pagina als website gezien werd kijkt Google tegenwoordig naar een website als verzameling losse pagina's die elk individueel geoptimaliseerd moeten worden. Via het Devenz CMS kunt u op pagina niveau een aparte titel ingeven, deze komt zowel in de browser als ook boven de zoekresultaten in Google, Yahoo en Bing.

 

SEO: aangepaste url

Naast de titel is de URL ook een belangrijke factor van uw positie in de resultaten. Via het Devenz CMS kunt u het deel achter uw hoofddomein volledig zelf aanpassen. Stel u heeft het domein www.voorbeeld.nl en heeft daarin een hoofdmenu producten waarin u groene appels verkoopt die u in mei geplukt heeft, uw kunt dan de volgende url genereren: www.voorbeeld.nl/producten/groene-appels-geplukt-in-mei. Wanneer een potentiële klant zoekt in de zoekmachines naar 'groene appels uit mei' is de kans groot dat u bovenin de resultaten wordt getoont.