Geschiedenis

Devenz internetprofessionals is een jonge en ambitieuze organisatie. Devenz is opgericht in 2007 door Jan Willem Rigters en Bart Koppenaal. Dankzij de expertise en de kwaliteit van diensten groeit Devenz nog steeds in haar klanten bestand. Het doel van Devenz is zowel eenvoudig als doordacht:
 

  • Goede en betaalbare websites ontwikkelen.
  • Technische vernuftigheid.
  • Zekerheid en stabiliteit voor klanten.
  • Innovatie van websites.
     

In onderstaand overzicht is het ontstaan alsmede de ontwikkeling van Devenz weergegeven.

September 2007

Na vele jaren op amateuristische wijze websites te hebben ontwikkeld voor vrienden en persoonlijke doeleinden besloten oprichters Janwillem Rigters en Bart Koppenaal in de zomer van 2007 te gaan ondernemen. Als startdatum werd 1 september gekozen. Onze eerste opdrachtgever was Sensative Dance Events, welke anno 2011 nog steeds een tevreden klant is.

 

Juli 2008

Na het ontwikkelen van een aantal maatwerk oplossingen werd de structuur gelegd voor het Content Management Systeem, binnen het CMS zijn klanten in staat zelfstandig een website te beheren. Het doel was bekend de ontwikkeling kon beginnen.

 

December 2008

Tijdens de ontwikkelingsfase van het CMS werd gerealiseerd dat een fysiek eigen serveromgeving tot meer functionaliteiten zou leiden, beter beheersmogelijkheden en een betere service aan onze klanten geboden kan worden. Devenz werd partner met Dell waarna de eerste 'Quad Core R300 server' vanuit Amsterdam gelanceerd werd. Na een grote wijziging in april 2009 zijn onze servers al 100% online.

 

Februari 2009

Na een lange ontwerpfase werd de applicatie daadwerkelijk ontwikkeld. Na circa 800 uren programmeren aan het CMS konden wij klanten op een beter manier gaan bedienen. (nog uitbreiden). Direct werd gekozen om het systeem ook via partners aan te bieden. Met deze win-win situatie werd snel ingespeeld om de stijgende vraag naar technische expertise bij bijvoorbeeld multimedia bureaus.

 

Maart 2009

In maart verhuisde Devenz naar het nieuwe kantoor aan de Turbinestraat 16 te Veenendaal.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe pand aan de Turbinestraat 16 te VeenendaalJanuari 2011

Na een gezonde basis van drie jaar te hebben gelegd is het tijd om van 'webdevelopers' over te schakelen naar 'internetprofessionals'. Een aangepaste visie en missie moeten de gestelde doelen helpen te bereiken. Een nieuwe website en een geoptimaliseerde helpdesk helpen klanten dagelijks met het onderhouden van de website.