Partners

Een strategische alliantie met meerdere partners helpt ons een breder draagvlak te creeëren om innovatieve ontwikkelingen te bekostigen.

 

Door samen te werken met diverse bedrijven creeëren we een win-win situatie. Onze technische expertise en support in uw vormgeving is een van de vele uitlopende mogenlijkheden.

 

Wij werken samen met de volgende bureau's:

HETWORKS is een breed georiënteerd communicatiebureau en is de overkoepelende naam voor de onderdelen HETSITES, HETDESIGNS, HETEVENTS en HETMOVIES. De bekende termen als creatief, jong, uitdagend en veelzijdig gelden uiteraard ook voor HETWORKS, maar deze maken ons niet onderscheidend. Wij voeren ons werk met enorm veel plezier uit en dat is terug te zien in onze producten. Daarnaast denken wij van a tot z met u mee. We zitten niet vast aan bepaalde stramienen, maar kiezen voor oplossingen die het beste aansluiten bij uw wensen.

Ga naar Hetworks.nl
 
 

PXL Communicatie zorgt voor een heldere positionering van jouw product, dienst of bedrijf. Markten worden alsmaar voller en afnemers steeds kritischer. Het is dan ook allang niet meer voldoende om een goed product te hebben. Belangrijker is om dat product goed zichtbaar te maken aan de juiste mensen.

Positioneren is niets anders dan duidelijke keuzes maken. Welke aspecten gaan we benadrukken? Zijn deze relevant voor jouw doelgroep? Zijn ze onderscheidend ten opzichte van de concurrentie? Het resultaat is de juiste perceptie in het hoofd van je (toekomstige) klanten. Een beleving, een herkenning, een verwachting, een waardering. Dat is waar het om gaat.

Ga naar pxl.nl
 
 

Krout helpt succesvol te zijn op internet. Daar kunnen we natuurlijk een lekker technisch verhaal over afsteken. Liever hebben we het eerst over de essentie van ons vak. Communicatie gaat in de eerste plaats over mensen en pas in de tweede plaats over techniek. Wij bouwen interactieve relaties met echte mensen. Zo bereiken we jouw doelstellingen. In een persoonlijke dialoog met je (toekomstige) klant. Een website wordt pas echt een succes als het doel van de bezoeker centraal staat. Dus zoeken we naar een optimale mix van gebruikerswensen, business doelstellingen en technische mogelijkheden. Dat is de basis voor het creatief concept en de vertaling naar een gebruiksvriendelijke userinterface.

Ga naar Krout.nl
 
 

Studio Pothoff is een unieke reclamestudio, waar concept, creatie en fotografie hand in hand gaan. Fotograaf Michiel Pothoff begon in 1985. In de loop van de tijd nam hij mensen aan met elk hun eigen specialisatie. In een informele, ongedwongen sfeer doen we ideeën op, bedenken we concepten en originele uitwerkingen. Met slechts één doel voor ogen: helder en doeltreffend communiceren.

Ga naar Pofhoff.nl
 
 

KT Websolutions is een specialist op het gebied van weboplossingen en 3D. Wij zijn graag uw partner en denken met u mee, of het nu gaat om advies, uw website, uw webwinkel, 3D visualisaties, 3D presentaties, games, marketing, de ontwikkeling van maatwerk oplossingen of het leveren van specialistische hardware. Bij KT Websolutions zijn we u graag van dienst. Op deze website presenteren wij onze kerncompetenties. Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Naar ktwebsolutions.nl
 
 
Bedrijven waar nieuw leven in wordt geblazen. Vergeten afdelingen worden herondekt en nieuwe producten op de markt gezet. Maar ook bestaande, hippe en jonge bedrijven hebben af en toe een nieuw kleurtje nodig. Wilt u dat uw bedrijf een "Mooi Figuur" heeft? Dan bent u aan het goede adres.
Ga naar Mooifiguur.nl
 

Heeft u interesse om een partner van Devenz te worden? Neem dan eens contact met ons op.